Beskrivelse
Jasci Nerube Montepulciano
Montepulciano d’Abruzzo, her i Nerube serien, fra vores økologisk hus Jasci Marchesani. “Frutti di Bosco” er et italiensk udtryk, som måske bedst kan oversættes til skovens vilde bær – hvilket giver rigtig god mening i forhold til denne vin. Her er tale om en full-bodied, mørk, krydret rødvin med kraftige nuancer af mørke frugter, tilsat noter af chokolade og vanilje som frembringes efter 1 års lagring på store egefade. En perfekt ledsager til grillet kød, steg, samt mørkt fjerkræ så som and og gås.
Serveringstemperatur 16-18 grader.
Lang holdbarhed på 10-12 år, under korrekte lagringsbetingelser.
Vingården Jasci & Marchesani, er pionerer indenfor økologisk produktion af vin. Allerede i 1960 dedikerede ejerne af vingården sig til organisk (økologisk) vinproduktion, og var dermed forud for ideen om bæredygtig vinproduktion. I 1978 får de deres officielle certificering som “Organic Production”. Derfor er vingårdens slogan: “ORGANIC BEFORE ORGANIC”.