Beskrivelse
Jasci Nerube Cerasuolo
Cerasuolo er den lokale betegnelse for rosévin, der må bruges når vinen er dyrket i Abruzzo-regionen.
Der anvendes 100% af rødvinsdruen Montepulciano. Til denne vin udvælges de bedste druer, der høstes med håndkraft. Efter presning, forbliver skallerne i vinen i 18-20 timer og vinen får derved sin flotte kirsebærrøde farve.
Utrolig frugtagtig rosé, med fornemmelser af skovens vilde mørke bær. Vinen er fed og fyldig, harmonisk med elegante frugtnoter.
Fremragende ledsager til fisk, ost og pizza eller som et godt glas på terassen.
Serveringstemperatur 8-10 grader.
NB: Kun begrænset mængde.
Vingården Jasci & Marchesani, er pionerer indenfor økologisk produktion af vin. Allerede i 1960 dedikerede ejerne af vingården sig til organisk (økologisk) vinproduktion, og var dermed forud for ideen om bæredygtig vinproduktion. I 1978 får de deres officielle certificering som “Organic Production”. Derfor er vingårdens slogan: “ORGANIC BEFORE ORGANIC”.