Om Lowin ApS

Vi er et importfirma der siden slutningen af 80´erne har importeret og forhandlet de bedste vine og andre specialiteter fra Italien. Italien er vort refugium – det er her vi arbejder og nyder den mangfoldighed og kreativitet der kendetegner landet.

Italien har aldrig savnet stil – Fiat eller Ferrari , t-shirt og Vespa eller Armani og Lamborghini – den italienske stil er helt sin egen. Også vinkulturen i landet er unik. Italiensk vin er andet og mere end en drik, den udgør også en del af geografien, historien og landets kultur, og der findes ikke andet sted i verden hvor gastronomi og vinkultur er så varieret.

Hvert område – ja, selv hver eneste by – har sine egne vine og gastronomiske specialiteter – så det giver ingen mening at omtale italiensk vin som et enkelt produkt – dertil er mangfoldigheden ganske enkelt for stor.

Vort udvalg består af vingårde og vine som vi finder spændende ud fra geografien, historien og selvfølgelig at prisen har et spændende match i forhold til kvalitet og den totale oplevelse.

Italien er det land i verden der årligt eksporterer mest vin. Vor andel heraf er naturligvis mikroskopisk, men vor udvælgelse sker efter mange års studier og baseret på egne og kunders vurderinger. God “tur” på vores italofile informationsside.