Beskrivelse
Nero per Sempre
Vinen var oprindeligt lavet som “test” forstået på den måde, at indehaveren af vingården Pratello, går sine helt egne vegne når det gælder vinfremstilling. Derfor lavede han for første gang vin på tørrede druer, efter samme princip som ved fremstilling af Amarone og Sforzato vinene i den absolute eksklusive klasse. Nu i en årgang 2018, som er den bedste årgang siden 2007.
De første flasker er fremstillet af 100% REBO druer, der efter høsten tørres før gærprocessen igangsættes. Vinen lagres efterfølgende på små barriques af egetræ.
En fed, fyldig og sødmefyldt vin med en fantastisk aromatisk bouquet og smag.
Nero per Sempre – kan oversættes til ” sort for altid” og vi føler os ganske overbevise om, at har du først smagt denne mørke – ja nærmest sorte druemost med kraft, fylde og elegance, så vil du for altid huske dette.
Vinen bør ledsages af noget kraftigt mad, som eksempelvis steg med sauce og tilbehør, eller til et tapas bord med nogle kraftige oste.
Serveres ved 16-18 grader.