Seneste nyt

Nyhed maj 2024


Perfekte til tapasbordet eller som snacks

Nyhed maj 2024

Findes i varianterne trøffel, safran, artiskokker, basilikum pesto,
asparges og løg og svampe.

Kald os
bare nørder!

Vi er et importfirma der har specialiseret os i Italien og siden slutningen af 80´erne har importeret og forhandlet de bedste italienske vine og andre specialiteter fra Italien.

75+

Vine

100+

Specialiteter

50+ års

Erfaring

Lowin – Vin og delikatesser fra Italien

Vin og delikatesser fra Italien

Lowin har i mere end 30 år importeret og forhandlet italienske vine og specialiteter. Italien er vores refugium – det er her vi arbejder og nyder den mangfoldighed og kreativitet der kendetegner Italien og italienerne.

Vinimport fra Italien

Den italienske vinkultur er helt unik. Italiensk vin er andet og mere end en drik, den udgør også en del af geografien, historien og landets kultur, og der findes ikke andet sted i verden hvor gastronomi og vinkultur er så varieret.

Specialiteter fra Italien, håndplukket!

Hvert område har sine egne vine og gastronomiske specialiteter, og mangfoldigheden er stor. Lowins udvalg består af vine og specialiteter fra vingårde og producenter, vi finder spændende.

Vi håndplukker vores varer ud fra geografien, historien og selvfølgelig pris og kvalitet – vi går efter den totale oplevelse. Når vi udvælger vores produkter, sker det efter mange års studier og baseret på egne og kunders vurderinger.